Vi nisser, vi nisser teller dager i desember

Untitled

Det er endelig ferie!!!! Eller, ferie og ferie. Jeg har enda en liten forprøve som må inn, og bacheloren må også tenkes på. Men det skal jeg nok komme meg igjennom. Neste uke drar jeg på fjellet, og neste helg drar jeg videre hjemover til heimbyen. Gleder meg veldig!

Denne uka kan bli hektisk. Jeg skal kjøpe inn julegaver, se på pepperkakebyen (for første gang på mine snart tre år i regnbyen!), kjøpe inn mat til et julebord på lørdag, være på julebord på lørdag, og så en hyggelig sammenkomst på søndag. Og midt oppi alt dette, skal jeg pakke til hjemturen, jobbe med innleveringen, og ha tid til han derre fine bergenseren. Når jeg leser over dette igjen, høres det jo virkelig ikke ut som noe stress, og det er det nok heller ikke. Greit med litt å gjøre, så det skal jeg helt klart klare! Jeg har jo tross alt ikke jobb på toppen av det hele, hah.

Untitled

Jeg har også vaska alt jeg har av klær. Bukser, overdeler, undertøy, ull. Det gikk en del vasker i går, for å si det sånn. Krisetilstander krever en hel vaskedag. Dette gjør jo at jeg må sette opp et vaskestativ inne på det allerede trange rommet mitt, så da lever jeg i et trangt og kaldt rom (har vinduet konstant oppe nå, blir så forbanna fuktig her inne med vått tøy). Etter jeg flyttet for meg selv har jeg blitt vant til å vaske tøy (og synes det er gøy å se haugen med skittentøy bli mindre!), men jeg kjenner jeg setter pris på det de gangene jeg er hjemme og mamma gidder å vaske klærne mine. Ikke veldig gøy når jeg plutselig mangler masse klær, og jeg innser at klærne ikke vasker seg av seg selv.

Nå skjønner jeg ikke helt hvordan dette innlegget egentlig går ut på, hah. Jeg får avslutte med å si – god jul! Dere som fortsatt har eksamner – you can do it, stay strong! Peace out.

2 Comments

 • Karen Anna

  9. desember 2016 at 22:14 Svar

  Åh, jeg har ikke lest blogger på evigheter. Har savnet det!
  Det høres ut som du har mye å gjøre fremover. Mye fint, da! Kos deg masse <3

  • Renate

   22. desember 2016 at 21:20 Svar

   Tusen takk <3

Post a Comment