Svar på spørsmålsrunda

Her kommer the questions + answers fra spørsmålsrunda! Tusen takk til dere som stilte fine spørsmål, det er så gøy med spørsmål!

Får vi høre mer om kjæresten din snart? eller vil du holde han utenom bloggen?
Det kan godt hende dere får høre litt om han etterhvert! Vi har vært sammen i fem måneder om et par dager, men han visste ikke om bloggen min før på nyttårsaften, haha. Selv da kvia jeg meg for å fortelle han om den. Hvorfor, det vet jeg ikke. Men i og med at han ikke visste om den før for et par uker siden, følte jeg ikke for å eksponere han her uten at han var klar over det.

Hva er dine hjertesaker?
Jeg er ikke veldig aktiv på noen særlige ting (dessverre!), men en av mine hjertesaker akkurat nå er å få mer åpenhet og toleranse rundt dette med psykiske lidelser. Dette og dette innlegget fyrte meg litt opp, og vær så snill, forstå at det er så mange forskjellige grunner til at folk mottar sosialhjelp og andre ytelser fra NAV. Please.

Er du interessert i politikk?
Jeg kan ikke si jeg kan veldig mye politikk (dette er litt flaut å innrømme), men jeg vil fortsatt si jeg er interessert i det. Jeg interesserer meg for hva som foregår rundt meg, og jeg stemmer ved hvert valg. Hadde politikk og menneskerettigheter som valgfag på vgs, og synes det var et interessant fag!

Føler du at du har valgt rett studie?
Ja, helt klart! Det har jeg helt siden jeg starta høsten 2014, selv om jeg ikke visste helt hva jeg skulle bli før rett før man kunne søke på studier. Jeg har lært veldig mye de siste 2 1/2 åra, og jeg angrer ikke! Barnehagelærerjobben er en veldig fin og givende jobb.

Ka ville du bli når du va liten?
Ville bli litt av hvert, men aller mest ville jeg bli arkeolog. Jeg vet ikke helt hvor interessen kom fra, men jeg synes det var utrolig spennende å se på pyramider og faraoer, og egentlig alt som var gjemt bort fra oldtiden. Interessen holdt faktisk så lenge at jeg søkte på et universitet i Wales, på et studie som het «Ancient History», og jeg kom inn!! (Der hadde de også Egyptology som valgfag, som jeg hadde planer om å ta.) Men jeg gikk heller for det trygge, og valgte barnehagelæreryrket. Noen ganger lurer jeg på hvordan livet hadde vært om jeg hadde endt opp i Wales. (Angrer ikke for å ha endt opp med barnehagelærer altså!) Ellers hadde jeg planer om å bli kokk eller trompetist, haha (har spilt trompet i fem år).

Hvis du konne reist ein plass i Norge akkurat nå kor ville du dratt?
Akkurat nå ville jeg dratt til Lofoten eller Nordkapp. Det ser så vakkert ut der! (Hvis jeg ikke hadde kommet meg dit, hadde Geirangerfjorden vært helt topp!)

Ka hørre du på når du ska gråte/le?
Når jeg skal gråte hører jeg på denne:

Når jeg skal le hører jeg på alt som har med The Beatles å gjøre. Det bandet der altså, åh! Ellers liker jeg å høre på sanger som dette når jeg skal le, haha. (Har en hel spilleliste på Spotify med sanger som dette, haha.)

Kem e dine favoritter i bloggverdenen og koffår?
Jeg føler jeg har så mange favoritter i bloggverdenen, haha. Dere kan se noen av bloggene jeg leser her, de er bare supre! Jeg skulle ønske jeg bare kunne delt hele lista med blogger jeg leser, for jeg føler alle fortjener en plass. Men det kan jeg kanskje ta en annen gang. Nå skal jeg presentere et utvalg av mine aller fineste favoritter:

Martine – fordi hu tar så stemningsfulle bilder og skriver så fint.
Kjersti – så ekte og så ærlig.
Annette – det er bare noe med denne bloggen. Stemningsfulle bilder og fin tekst.
Heidi – finfin blogg.
Ein kopp te takk – så fin blogg, så fine strikkerier! (Er strikkerier et ord? Haha)
Marlou – inspirerende blogg.

Har du noen musikktips å komma med?
Jeg hører veldig lite på ny musikk har jeg innsett. Men disse går mye på repeat for tiden:Beste konsertopplevelsen?
Jeg har ikke vært på mange konserter i mitt liv, men å se Ringo Starr på Norwegian Wood for noen år siden må nesten være den beste. Ringo Starr, trommisen i The Beatles?? På en festival, oppkalt etter en sang John Lennon skrev???? Det var en helt spesiell opplevelse! Eels var der også, som står bak sangen My Beloved Monster (sangen kjent fra Shrek-filmene). Gøy!

Din favorittserie/film/bok?
Favorittserie: hm, vanskelig å svare på! Må nesten si tre; The Walking Dead, Friends og New Girl.
Favorittfilm: Pride and Prejudice, med Keira Knightly og Matthey Macfadyen.
Favorittbok: jeg har ikke lest noe annet enn pensum på år og dager (trist nok), og jeg har ingen ordentlige favoritter. Men Harry Potter-bøkene er jo helt klart langt oppe!

Har du tatovering? Hvis ja kan du visa oss den? Hvis nei, vil du ha ein dag and if so what will it be?
Jeg har ingen tatoveringer, men jeg har veldig lyst på en! Da vil jeg gjerne tatovere et bjørketre med farger på armen et sted. (Noe ala dette og dette, bare med farger.) Om jeg har den på overarmen er den lettere å skjule, men der forandrer huden seg mer. Om jeg har den på underarmen er den vanskeligere å skjule, men huden forandrer seg ikke så mye der. Jeg er veldig sikker på selve tatoveringa (har faktisk hatt lyst på den siden jeg flytta hjemmefra for 2 1/2 år siden!), men må bare være sikker på plasseringa først. (Det skal sies at jeg gjerne vil vise den, når jeg først får den. Men samtidig vil jeg ha muligheten til å skjule den, hvis det skal bli noen problem med den.)

Og heilt te slutt, et eg alltid spør når noen har spørsmålsrunde, hvis du hadde vært i ein film kass type film hadde det vært og hvilken sjanger?
Oi, gøy spørsmål! Hm.. Hva slags film jeg ville vært, det er jeg usikker på. Men jeg ville nok vært en eller annen romantisk komedie, tror jeg! #vandrendeklisjé

Hvorfor blogger du?
Det er et godt spørsmål! Jeg har blogga av og på helt siden ungdomsskolen, og jeg har bytta blogg altfor mange ganger i min tid. Men jeg liker å ha et sted hvor jeg skriver ned ting jeg har på hjertet, dele bilder, og ting jeg bare føler for å dele. Motivasjonen er ikke alltid på topp, men jeg liker fortsatt å ha et sted på det store, vide internettet som er bare mitt.

Hva er din favorithobby og hvorfor?
Jeg har ingen ordentlige hobbyer føler jeg, men jeg elsker å høre på musikk og synge! (Kan dette kalles en hobby?) Jeg har tidligere gått i et studinekor, og har hatt det utrolig bra der. Men på grunn av et travelt skoleår, er jeg ikke lenger med. Men jeg håper jeg kan bli med i et kor igjen når jeg er ferdig med studiet! Det er bare noe med det å synge som får meg i godt humør, selv om jeg ikke alltid gjør en innsats for å få det til å høres så bra ut. Ellers er jeg veldig glad i å ta bilder, selv om jeg ikke tar kameraet så mye med meg for tiden. Det er så fint å ha bilder å se tilbake på, jeg er en nostalgisk sjel som liker å bla gjennom gode minner. Må virkelig begynne å ta det med meg når jeg skal ut!

Pepsi eller Cola?
Går veldig fram og tilbake mellom Pepsi og Cola. Akkurat nå går det i Cola, men før jul gikk det veldig mye i Pepsi. Jeg liker med andre ord begge (selv om jeg nå er mer Cola-fan).

Om du skulle bodd i et land, hvilket ville det vært?
Det ville nok blitt Sveits! Alpene <3

2 thoughts on “Svar på spørsmålsrunda

  1. Så gøy å lesa svarå dine 😀 FIn tatoveringsidé, håpe du får tatt den ein gong!

    // Ja. Det e ikje bare bare. Må tenka på mye, som for eksempel ka hadde han syns om detta når han va eldre OG ikje minst det at du ikje ane kem som stikke hodet sitt innom og ser bildene. Typ kem som e bak skjermen. Og då e jo egentlig valget enkelt.

    1. Tusen takk! 😀 Håper jeg får den en dag jeg også! Og enig med det du sier om bildene. Man aner ikke hvem som kan se bildene. Det er litt skummelt. Litt mer trygt på en privat insta, da har man i det minste kontroll over hvem som følger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *