So much to do, so little time

Merker tida går litt for fort, og at jeg ikke får så mye tid til ting jeg har lyst til. Jeg har lang reisevei til jobb, og bruker omkring 2,5 timer hver dag på bare reising. I tillegg til det skal jeg jobbe en times tid når jeg kommer hjem. Så skal middagen lages, og hodet må koble litt ut. I tillegg til det går jeg i kor, og julekonserten nærmer seg med stormskritt. Jeg må skvise inn pugging av sanger også. Plutselig er klokka 22, noe som betyr at jeg bør legge meg (særlig de kveldene jeg må opp 04:45 dagen etter).

Æh, nå ble det litt klaging. Men som den introverten jeg er, trenger jeg litt tid til å koble helt ut. Av og til er det litt vanskelig når dagene går i ett, og jeg ikke alltid får tid til å slappe av. Jeg skulle gjerne fått mer tid til å blogge, gå kveldsturer, ta spontane kafébesøk, byturer, lese mer skjønnlitteratur (noe jeg nesten ikke har gjort siden jeg begynte på studiet for tre år siden). Det er så mye jeg vil. Heldigvis er de helgene jeg ikke har noen planer helt gull verdt.

Sånn, måtte bare få det ut. Voksenlivet (som jeg liker å kalle det) er hektisk til tider, og sånn er det bare. Tror det bare er studenttilværelsen som fortsatt er litt stuck i meg, og jeg trår med små steg inn i den nye ut-i-full-jobb-tilværelsen. Give it some time, og det blir bedre. Mer tid til å koble ut.

Untitled

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *