Sharing is caring

Det er en stund siden jeg har oppdatert «fine blogger»-siden min her på bloggen, og før jeg oppdaterer den, ville jeg samle noen fine blogger i et eget innlegg. Jeg følger så mange flere fine blogger enn det jeg her vil presentere, men dette er mine current favourites. Jeg har også blitt mer fan av å se vlogs på YouTube, og ville derfor slenge på noen fine YouTube-channels. De fleste bloggene og YouTuberne kjenner dere kanskje til allerede, men jeg synes det likevel er fint å kunne dele dem med dere. Jeg synes det er fint å kunne gi litt oppmerksomhet til de som gjør en innsats for å lage gode blogger og vlogs.

Fine bloggere

Silje – Silje er en supersøt jente, og hun har nettopp begynt å blogge! Superflink!
Kristine – denne bloggen og denne jenta! Inspirerer meg veldig på fotofronten, og er utrolig flink til å skrive.
Ragnhild – blir utrolig inspirert av bildene og teksten! Alt er så enkelt, men samtidig så særegent og fint.
Carolines verden – fine, flinke Caroline! En god venninne, som jeg møtte gjennom blogg da jeg var ny i regnbyen. En av de flinkeste jeg vet om!
Tine Katrine – bloggen til Tine Katrine er en av de jeg har fulgt lengst, som jeg ikke har blitt «lei» av. Alltid så flink!
Martine – hele bloggen, wow! Skulle gjerne hatt stilen, evnen til å ta de enkle, men fine bildene, og evnen til å skrevet like fint. Inspirasjon!
Elise – enkel og fin blogg, som jeg måtte følge med en gang jeg (ganske nylig) oppdaget den!
Milla – fin, ærlig og sterk dame! Tar amazing bilder, og inspirerer så uendelig mye på så mange måter.
Benedicte – Benedicte er grafisk designer, og denne bloggen inspirerer meg til å bli mer kreativ.
Searching for tomorrow – altså, for noen bilder! Bare… bare check it out.

Fine YouTubere

Tine Katrine
Karen Anna
Stine Friis
Caroline
Just check’em out!

Jeg føler jeg kunne linket til mange flere fine blogger, men dette er som nevnt mine current favourites. Om dere føler for å slenge på noen bloggere/YouTubere som fortjener en liten oppmerksomhet, er det bare å linke til dem i kommentarfeltet!

10 thoughts on “Sharing is caring

  1. Næmmen. åh. For ein fin ting å oppdaga på ein litt midre fin dag. Tusen takk søta ♡

    // Tusen takk 🙂 DO IT Renate. Syns det e kjempegøy sjøl, blir mær og mær glad i å stå på kjøkkenet for kvar gong eg prøve meg på ein ny oppskrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *