Recovery day

Da var eksamen over, og jeg har hatt en recovery day. Jeg trengte en recovery day, og jeg tror jeg trenger litt mer. Det føles ut som om jeg har løpt tre mil på mølla, hver eneste dag i en uke, så nå skal det bli godt å bare slappe av. Hvordan det gikk gjenstår å se. Jeg tror og håper at jeg ikke var helt på villspor, men skulle gjerne hatt litt mer tid for å lese gjennom og endre på ting.Her har du kostholdet mitt i eksamensperioden. Jaja. Nå som eksamen er overstått, da skal jeg skjerpe meg.

I dag gikk det også opp for meg at «oi, jeg har jo faktisk en bacheloroppgave som skal inn om et par måneder». Tror jeg må begynne å sette meg ordentlig inn i den, selv om jeg fortsatt er i post-eksamenståka. Men hey, jeg er jo faktisk godt i gang med alt, så jeg er ikke helt på blåbærtur (håper jeg). Det er bare det å faktisk komme i gang, med selve skrivinga. Men det skal jeg klare. Jeg er innstilt på å begynne skikkelig nå. Teorien er ihvertfall sånn nogenlunde på plass.

4 Comments

 • Caroline

  29. mars 2017 at 13:23 Svar

  Jeg synes du er kjempeflink, Renate! Vær stolt av deg selv <3

  • Renate

   29. mars 2017 at 22:34 Svar

   Du er best <3 <3

 • Monika

  30. mars 2017 at 11:06 Svar

  Så deilig med overstått eksamen! Og syntes det er flott at du unner deg slike dager jeg, man trenger å lade ut! Lykke til med bachelorskriving 🙂

  • Renate

   30. mars 2017 at 16:04 Svar

   Åh, tusen takk! 😀

Post a Comment