Planer for bloggen

Jeg prøvde meg fram i Photoshop, og tenkte dette kunne vært en spennende måte å lage en liste på. Jeg kom ikke på noen flere mål for bloggen, men jeg føler det er ganske greie mål! Og jeg er litt usikker på dette med vlogs. Jeg føler det blir så personlig. Jeg tør knapt å poste selfies, haha. Men som sagt, det hadde vært en gøy og spennende utfordring! Jeg tenker jeg tar det ganske slow i begynnelsen, at jeg først bare legger sammen noen filmsnutter jeg tar fra noen turer eller besøk. At jeg bare legger over litt musikk, og redigerer filmen på en gøy måte. Det er nok en grei begynnelse!

4 thoughts on “Planer for bloggen

  1. Spennende planer du har 🙂 Jeg stemmer «YAY» til vlogs! Jeg har det so mål selv jeg, men som deg så synes jeg det er ganske så skummelt. jeg tenker også at det kan være en grei begynnelse med videosnutter fra hverdagen, for det å bare sitte fremfor et kamera å snakke… hjelpes så skummelt!

    Si gjerne fra om du kommer frem til et brukervenlig redigeringsprogram. hilsen noobinoob.

    1. Enig, det virker så veldig skummelt! Men forhåpentligvis kommer jeg inn i det etterhvert! 🙂

      Så klart, skal si ifra hvis jeg finner noen bra redigeringsprogram <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *