Pakkegaveinnpakking

Sånn, da har jeg endelig fått litt orden på denne bloggen! Jeg lasta ned en plugin som skal hjelpe litt med bloggdesign, hah. Det eneste som irriterer meg litt, er at jeg har fucka opp (sorry ordbruken) noen av de tidligere designa. Jeg kan liksom ikke slette de, for så å laste de ned igjen. Det blir ikke det originale designet, om det gir mening. Alt er lagra inne på bloggen, så designet jeg sletta og lasta ned på nytt igjen blir det samme som før jeg sletta det. Får se hva jeg får gjort med det i juleferien!

Untitled

Det er digg å være hjemme igjen. I går brukte jeg to timer minst(!!) på å pakke inn julegaver. Det skal ikke være lett. Det er bare to dager til julaften, og snøen må man leite lenge etter. Prøver å få litt julestemning ved å gjøre det jeg alltid gjør rundt juletider; se på serier, spise (maule, heh) gräddost, kose med katta, møte venner, og ikke gjøre en eneste shit. Skal prøve å gå noen turer, jobbe med bacheloren og litt sånt også, men først og fremst skal jeg bare slappe av.

PS! Det er mye mulig jeg bytter litt fram og tilbake framover, haha. Med designet. Men akkurat nå er jeg ganske OK fornøyd med dette. Fortell gjerne hva du tenker, om det er lett å lese, og om den er grei og oversiktlig. Og ser designet helt merkelig ut, så setter jeg pris på om dere sier ifra.

No Comments

Post a Comment