Ops

Heh. Heheh. Dere. Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller grine. Som den gjerrige personen jeg egentlig er, liker jeg å spare penger. Jeg liker å spare til ting, spesielt til krisesituasjoner. Jeg liker ikke å bruke mye penger. Og det tatt til betraktning, kjøpte jeg meg like godt et nytt kamera:

Igjen, jeg vet ikke helt om jeg skal le eller grine. Hvorfor gjør jeg dette mot meg selv? Mitt fokus dette halvåret er egentlig å spare. Jeg trenger pengene. Særlig når jeg ikke har fast stilling, og jula og julegaver er rett rundt hjørnet. Jeg veide opp fordeler mot ulemper, og fant ut at jeg kan kjøpe denne nå. Noe må man jo få unne seg?

Men altså, dette kameraet er amazing! Jeg har ikke fått tatt mange bilder med det enda, men inntrykket jeg har så langt – wow. Jeg angrer ikke, for å si det sånn. 1 – kameraet er liten og fin å ha med seg overalt, 2 – bildene blir klare og skurrer nesten ikke (kattebildet er tatt i et mørkt rom, og skurrer ikke. En stor forskjell fra det andre kameraet mitt), og 3 – kvaliteten er bare, ah, amazing. Nå kjenner jeg at fotolysten endelig er tilbake, og jeg har ikke noen unnskyldning til å ikke ta det med meg rundt. Nå blir’e mer hverdagsbilder, foråsiresånn!

Untitled
Klein quote Untitled

4 thoughts on “Ops

    1. Det er veldig lite og greit også! Jeg trengte forsåvidt ikke kameraet selv, da det jeg har egentlig er bra nok. Men motivasjonen til å ta bilder ble bare helt borte etterhvert. Så gleder meg til å bruke dette mer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *