Notatbøker

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg har blogget! Det var en periode jeg ikke kom inn på bloggen, men nå er det fiksa. Vi er allerede åtte dager inn i juli, og jeg har ikke gjort noe særlig annet enn å jobbe og vært litt sosial. I dag har jeg (utrolig nok) fri, og jeg sov helt til klokka ett. Jeg har vært helt utkjørt.

For ikke altfor lenge siden kjøpte jeg meg forresten et par notatbøker! Jeg er virkelig svak for fine notatbøker. Den ene er en moleskine dottet notebook. Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en bullet journal, og hadde egentlig lyst til å kjøpe en bullet journal fra Leuchtturm1917. Men siden den fra moleskine var tilgjengelig på ark, så tenkte jeg hvorfor ikke? Det eneste problemet er at jeg ikke tenkte på å ta med meg alle pennene mine hjem fra Bergen, heeeh. Så jeg kjøpte noen billige (men digge) penner fra ark, og fant fram noen gamle tegnesaker her hjemme. Jeg begynte med en mood calendar, eller mood tracker som jeg heller burde kalt den (den sida ble litt mislykka, men jaaaja). Det er gøy å holde på med bullet journal, og jeg tenkte å lime inn ting fra turer og litt sånt, selv om jeg reiser veldig lite. Jeg får se hvordan den blir til slutt!

Jeg kjøpte meg også denne fine notatboka med hattifnattene på! Jeg skulle egentlig ønske jeg fant et annet motiv fra Mummitrollet på (enten av snusmumriken eller lille my), men denne var den siste de hadde. Men jeg skal ikke klage, denne er fin den også! Den har jeg planer om å bruke til jobb fra høsten av, hvor jeg skriver ned planer for pedagogisk arbeid og referater fra møter. Den er perfekt til det!

6 thoughts on “Notatbøker

  1. Jeg har sett det rutenettet bli kalt «My Year in pixels» 🙂 . Fyller inn hver rute med en farge og skriver korte notater hvis en dag har vært spesielt. Litt som en «mini-dagbok» som jeg kan se tilbake på og som hjelper meg å huske forskjellige dager.

    Har kommet til juli nå, og selv om det er noen blanke felt hvor jeg har glemt å fylle inn ruter, er jeg glad jeg begynte.

    Jeg óg har lyst til å starte en skikkelig bullet journal til nyåret, og så bare gjøre mitt beste med å holde den oppdatert 🙂 . Virker som en god og spennende måte å holde seg oppdatert på, samtidig som en får vært kreativ 🙂 !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *