Når du ikke har motivasjon og inspirasjon

… til verken blogging eller bachelorskriving, da ser man gjennom gamle, analoge bilder på flickr-profilen sin. Disse bildene er fra da jeg tok bilder med mitt første analoge engangskamera, og jeg skjønte ikke helt hvordan ting funka. 90% av bildene ble helt svarte, siden jeg ikke brukte blitz. Ble litt skuffa da jeg henta bildene etter fremkalling, men neste gang bruker jeg blitz om det er en smule mørkt. Har ikke tatt noen særlige bilder etter det, men har et engangskamera igjen liggende på hybelen. Det er lenge siden jeg har brukt det og aner ikke hva slags bilder som ligger på den. Men det er vel litt av morroa? Snart vil jeg «bruke det opp», og fremkalle bildene!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

4 thoughts on “Når du ikke har motivasjon og inspirasjon

  1. Haha, å ja, nå begynte jeg å mimre om den tiden da du bare kunne ta et veldig begrenset antall bilder, og ikke fikk vite hvordan de ble, eller i det hele tatt om de ble vellykkede i det hele tatt, før du leverte dem i fotobutikken. Good times 🙂 !

    Har et gammelt engangskamera jeg ikke vet hva inneholder også, jeg og bør vel ta resten av bildene og levere det inn.

  2. Likte bildene! Har to engangskameraer som jeg har brukt litt her og der, men aner heller ikke hva som er på de.. det blir spennende 🙂

    1. Er veldig spennende med sånt! 🙂 Må bli bedre med engangskameraer, selv om det er litt dyrt i lengden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *