Lightroomfun

Jeg drømte meg vekk i kameraer og sånt stuff, og skulle ønske jeg hadde vunnet noen millioner i lotto slik at jeg kunne kjøpe meg akkurat det jeg ville. I stedet for å spontankjøpe et nytt kamera (kidding, hadde ikke kjøpt meg et nytt kamera så blakk som jeg er), spontankjøpte jeg heller VSCO Film Essentials som jeg har sikla på i lang tid (heh, blakk). Og jeg er fornøyd!


Jeg må prøve meg litt mer med noen nye bilder etterhvert, og ikke minst tjene noen penger, før jeg i det hele tatt tenker mer på å kjøpe et kamera. Jeg har ingen bilder jeg kan redigere lenger, og det suger. Kanskje like greit at jeg ikke spontankjøper noen nye kameraer, før jeg faktisk begynner å øve meg med kameraet igjen? Heh. Anyways, jeg skal begynne å redigere bildene mine med VSCO sine filter nå framover, så jeg får skaffe meg litt motivasjon til å komme meg mer ut på tur! Da får jeg forhåpentligvis litt mer spennende bilder å dele med dere!

Noen som vet hvorfor bildene blir så uklare, forresten? Uansett hvor store de er når jeg laster de opp, blir de bare uklare. Irriterende.

One thought on “Lightroomfun

  1. Det er så gøy å redigere bildene på nye måter! Det gir alltid litt ekstra motivasjon 🙂

    Jeg kan ikke si at bildene dine ser uklare ut, men jeg har ikke noe å sammenligne med. Du kan jo prøve å laste dem opp med en annen dpi, som feks 150 dpi og oppover. Lagrer man for web blir de lagret som 75 dpi. Dette har jeg sluttet med etter retina-displayet kom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *