Lightroomfun

Jeg drømte meg vekk i kameraer og sånt stuff, og skulle ønske jeg hadde vunnet noen millioner i lotto slik at jeg kunne kjøpe meg akkurat det jeg ville. I stedet for å spontankjøpe et nytt kamera (kidding, hadde ikke kjøpt meg et nytt kamera så blakk som jeg er), spontankjøpte jeg heller VSCO Film Essentials som jeg har sikla på i lang tid (heh, blakk). Og jeg er fornøyd!


Jeg må prøve meg litt mer med noen nye bilder etterhvert, og ikke minst tjene noen penger, før jeg i det hele tatt tenker mer på å kjøpe et kamera. Jeg har ingen bilder jeg kan redigere lenger, og det suger. Kanskje like greit at jeg ikke spontankjøper noen nye kameraer, før jeg faktisk begynner å øve meg med kameraet igjen? Heh. Anyways, jeg skal begynne å redigere bildene mine med VSCO sine filter nå framover, så jeg får skaffe meg litt motivasjon til å komme meg mer ut på tur! Da får jeg forhåpentligvis litt mer spennende bilder å dele med dere!

Noen som vet hvorfor bildene blir så uklare, forresten? Uansett hvor store de er når jeg laster de opp, blir de bare uklare. Irriterende.

1 Comment

  1. Ragnhild
    25. august 2017

    Det er så gøy å redigere bildene på nye måter! Det gir alltid litt ekstra motivasjon 🙂

    Jeg kan ikke si at bildene dine ser uklare ut, men jeg har ikke noe å sammenligne med. Du kan jo prøve å laste dem opp med en annen dpi, som feks 150 dpi og oppover. Lagrer man for web blir de lagret som 75 dpi. Dette har jeg sluttet med etter retina-displayet kom.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *