Lenge siden sist

Her i gården er det ikke så mye som skjer for tiden. Eller jo, kanskje, siden sist gang jeg oppdaterte denne (en smule forlatte) bloggen har det skjedd litt. Jeg kan liste opp noen ting som har skjedd!

❋ Jeg har fått meg jobb som barnehagelærer! Det er et 100% vikariat vel og merke, men det er en fin begynnelse.
❋ Jeg har jobba som vikar(/assistent) i tre ukers tid, der jeg nå skal begynne vikariatet som barnehagelærer.

❋ Jeg finner ikke igjen laderen til kameraet mitt :((((( Mitt fine, lille kamera, åh. Og jeg som nettopp fikk kjøpt VSCO sine dødsfine presets til lightroom. Får ta en skikkelig gjennomgang av leiligheten. Noen som vet om man får kjøpt separat lader til fujifilm x-e1? Jeg har ikke råd til nytt kamera.

❋ Det har vært sykkel-VM i Bergen, og det eneste jeg fikk med meg var rittet på søndag (altså, det siste rittet). Det var god stemning, og det var ikke minst veldig spesielt å se alle rytterne! Til tross for at jeg bare kjente igjen Edvald Boasson Hagen, hah.
❋ Jeg har også fått lungebetennelse, ugh. Feber, ekkel hoste, øreverk, sykemelding. Hæshtægg livet. Formen er heldigvis en smule bedre nå, selv om ting sitter litt igjen i kroppen. Men veldig snart er jeg fit for fight!

6 thoughts on “Lenge siden sist

  1. Endelig et innlegg fra deg igjen! 😀
    Kjipt med laderen, men du kan få kjøpt ny hos Japan Photo. Den heter BC-W126 🙂

    Off, lungebetennelse høres ikke godt ut! Du får bare slappe av så mye du kan og samle kreftene igjen. Masse god bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *