Januar

Denne måneden har gått fortere enn forventa. Selv om jeg på vei hjem fra skolen i dag hadde en ganske god og fin ro i kroppen (fint vær, masse vann og en god frokost kan ha vært en god grunn), kjenner jeg pulsen stige litt når jeg tenker på alt jeg skal gjøre framover. Sånn er det vel alltid når januar nærmer seg slutten, for da er liksom året ordentlig i gang.

Januar har vært fylt med mye bra, men også en del stress. Måneden(/året) starta bra, på en hytte langt ute i gokk og en liten bursdagsfeiring av han derre fine. Semesteret starta ikke før litt over en uke inn i måneden, men når jeg først starta, DA. Da sa det pang. Lange dager, mye pensum, mange ting å tenke på samtidig. Men helgene ble blitt brukt på en god måte, så batteriene var fullada mandag morra. (Vel, nesten ihvertfall, haha. #mandagmorrablues) Hint: serier. Serier er en god avkobling. Jeg har også vært en del sosial, men heldigvis på en introvertvennlig måte. (Har fått den tida jeg trenger til å lade opp batteriene, heldigvis!) Jeg har dagdrømt en del om å vinne noen millioner i lotto, og om å komme meg litt mer ut med kameraet (as always). Sånn er livet som kronisk dagdrømmer. Siste helga i januar ble tilbrakt på fjellet, hvor jeg stod på slalåm med han derre fine. En tur på fjellet slår faktisk aldri feil! Og den siste dagen i januar har jeg planer om å drikke vin med roomies.

Alt i alt kan jeg si at det har vært en fin måned, til tross for at jeg noen ganger har stresset over bachelor og eksamen og at jeg snart er ferdig utdanna og framtidsplaner og jobbleiting og mulig flytting en gang iløpet av året. Men alt det jeg stresser over, det skal jeg naile.

PS! Bildene er ikke fra januar, men noen randome jeg fant i arkivet på flickr. Jeg må virkelig ta flere bilder.

Andre som er med i bloggutfordringen:
Caroline // Nadia // Marie // June // Caroline // Lisa // Julie // Tine Katrine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *