Hva jeg vil oppnå til neste år

Et av måla mine med denne bloggen, er jo å bli flinkere med innholdet. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal klare det helt ennå, men I’ll get there! Her kommer det ihvertfall en liste over ting jeg gjerne vil oppnå til neste år. (Neste år er, per min definisjon, neste skoleår. Med andre ord; høstsemesteret og vårsemesteret. Et år starter «alltid» med august, og slutter «alltid» i mai/juni. My kind of logic, yesyes.)

IMG_5923

Så jada, joda. Hva vil jeg egentlig oppnå til neste år?

  • Spise sunnere, og ha mer sunn mat i kjøleskapet. Salater, grønnsaker, frukt og that kind of healthy stuff.
  • Gå flere turer. Denne har jeg hatt på en liste som dette i evigheter, men går litt under første punkt.
  • Bli flinkere med økonomien. Ikke dra så ofte på butikken for å kjøpe småtterier.
  • Være flink og utnytte siste tida av studentlivet. Om ett år er jeg ferdig utdanna, og det skremmer meg litt.
  • Sette mer pris på de små tinga i hverdagen. Dette går litt under punktet over.
  • Være tidlig ute med å søke meg jobb som barnehagelærer (når studiet går mot slutten).

Ikke en veldig lang liste akkurat, men det er nå en grei liste å forholde seg til. Jeg tror jeg skal klare det, og jeg er klar til å begynne! Nå er det ikke lenge til jeg drar tilbake til studiebyen, og jeg kjenner jeg grugleder meg. Gleder meg aller mest, men blir hardt å komme i gang med skolen igjen. Men mye godt som venter, heldigvis!

2 thoughts on “Hva jeg vil oppnå til neste år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *