Hva jeg vil bli god på

Ukens tema er «hva jeg vil bli god på». Det er mye jeg egentlig vil bli god på, men dette er det jeg vil bli god på akkurat nå. Kanskje jeg skal komme med en liten oppfølging/oppdatering etterhvert? Så her kommer det jeg vil bli god på:

Gjøre det fint hjemme

Jeg vil bli god på å pynte og gjøre det hjemmeskjært i leiligheten. Jeg har liksom ikke noe stil hjemme, men det har nok noe med at jeg bor i kollektiv å gjøre. Da er det ikke så mye å gjøre, føler jeg. Men til høsten, da vil jeg gjøre det fint!

Strikke

Jeg vil bli god på å strikke. Jeg vil lære meg å strikke alt mulig, som skjerf, gensere, sokker, votter.


Lage mat

Jeg vil bli god på å lage mat. All slags mat, helt fra bunn av, selv om det kan ta litt tid.

Lage vegetarmat

Jeg har blitt så inspirert til å kutte ut kjøtt, så dette vil jeg virkelig bli god på. Det er ikke bare fordi jeg er glad i dyr, det er så mange flere grunner til å kutte ut kjøtt.

Stresse mindre

Jeg vil bli god på å ikke gå rundt med den underliggende uroen hele tiden. Jeg tenker ofte «nå bør jeg egentlig gjøre ditt, nå bør jeg egentlig gjøre datt». Når jeg først kobler ut og slapper av, vil jeg faktisk klare å slappe av. Da jobber jeg kanskje mer effektivt når jeg først må også.

Hobbyer

Jeg vil bli flinkere til å faktisk gjøre ting jeg liker. Som å strikke. Som å ta bilder. Som å skrive brev. Som å skrive i en notatbok, helst en bullet journal. Som å tegne (les: doodle) ting. Som å lese mer skjønnlitterært. Som å gå turer og nyte naturen.

Andre som er med i utfordringen:
Julie // Lisa // Tine Katrine // Hanna // Anniken // Sunniva // Ester Maria // Mari // Benedicte // Inger

8 Comments

 • Mari

  30. april 2017 at 17:29 Svar

  Er så enig i å stresse mindre og gjøre ting man liker! Synes du bør ha en oppdatering på hvordan det går, hvert fall med matlagingen! 🙂

  • Renate

   30. april 2017 at 20:25 Svar

   Det er viktig å ikke stresse så mye, og å ha noe man liker å gjøre! 🙂 Oppdatering skal bli, hihi!

 • Anniken

  30. april 2017 at 19:47 Svar

  Enig med Mari over her, updates to the people! Ellers hadde jeg hatt godt av å bli bedre på matlaging selv.. Er mye toro og ferdigretter her hjemme x]

  • Renate

   30. april 2017 at 20:26 Svar

   Updates to the people skal bli, hihi 🙂 Der er du ikke aleine, er altfor mye ferdigretter på meg også, haha.

 • Caroline

  1. mai 2017 at 11:49 Svar

  Fine punkter <3

  • Renate

   1. mai 2017 at 12:16 Svar

   Takk <3

 • Tine Katrine

  2. mai 2017 at 12:32 Svar

  Bra liste, spesielt stress mindre! Det er så viktig!

  • Renate

   2. mai 2017 at 16:23 Svar

   Ja, jeg er mesternes mester i å stresse! Må virkelig gjøre noe med det.

Post a Comment