Hello, framtidsplaner!

Nå er det faktisk ikke lenge igjen til jeg avlegger min aller siste eksamen på høgskolen. Eller – forhåpentligvis er det den siste eksamen. (Må jo faktisk bestå, heh. Krysser fingra!) Om nøyaktig to uker har jeg den, og etter det trenger jeg bare å fokusere på bacheloren. Det skremmer meg litt, men samtidig er det ganske deilig å tenke på!

Jeg tenker mye på hva som kommer til å skje nå i framtida. Jeg leiter etter jobber med start i august, og det er ikke så voldsomt mye å finne. Dessverre. Men jeg håper på det beste. Jeg har uansett tenkt litt på hva jeg kommer til å bruke penger på når jeg får mine første lønninger. Så her kommer det en liste over ting jeg kommer til å gjøre når jeg får mine første lønninger.

Untitled

Hva jeg vil bruke tid og penger på

NOTATBOK. Okei, jeg elsker notatbøker, det er det ingen tvil om. Jeg har nok godt over 10 (ubrukte) notatbøker hjemme, som jeg har kjøpt meg opp gjennom tidene. Men jeg har veldig lyst til å kjøpe meg en moleskine eller en (dotted) leuchtturm1917. Denne notatboka vil jeg bruke til å planlegge pedagogisk/didaktisk arbeid.

KLÆR. Jeg føler ikke jeg har nok ordentlige klær når jeg skal ut i arbeid. Jeg trenger ordentlige uteklær, spesielt en god jakke og en god bukse. Det er sånn at det regner en del her i denne byen, så jeg vil gjerne ha noe som er helt vanntett og ikke bare vannavstøtende. Den smellen har jeg gått på en gang før for å si det sånn. Jeg vil skaffe meg gode klær.

FOTO. Jeg føler jeg aldri blir helt fornøyd med det jeg har av fotoutstyr. Jeg vil gjerne spare penger til en Canon Powershot G7 X. Det er et lite kamera som jeg kan ta med meg overalt, og jeg har sett at det tar gode bilder. Jeg er fortsatt litt usikker på om det blir akkurat dette kameraet, men jeg vil ha noe i den duren.

DIV UTSTYR. Heh, hehehe, jeg har jo fortsatt den drømmen om å kjøpe meg en mac. Jeg vil gjerne ha en ordentlig pc som er kjapp og stabil, og som funker bra når jeg skal redigere bilder. Jeg har hatt macbook air tidligere (den dere ser på bildet her, et bilde jeg tok for år og dager siden), og jeg var så utrolig fornøyd med den! Den var kjapp og stabil, og likte den en god del bedre enn den pc’en jeg har nå. Men det er ikke min største prioritet, det tar nok litt tid før jeg vil ta meg råd til det. Den jeg har nå funker tross alt fint.

SPARE. Jeg er en som helst vil spare de pengene jeg får. Jeg har alltid satt av pengene jeg får på en sparekonto, og liker ikke å bruke de på alt mulig rart. Vel, jeg har blitt dårlig med sånt det siste året som student, og det stresser meg. Jeg bruker altfor mye penger på dritt. Men nå skal jeg bli flink, og sette av en viss sum hver måned på både BSU og sparekonto. Og pensjonssparing, da. Jeg liker å ha penger tilgjengelig om det skjer en krisesituasjon (som da jeg sølte sjokolademelk over macen min, og måtte kjøpe meg ny pc, haha), så det er noe jeg kommer til å prioritere. At jeg ikke kommer til å bruke alt jeg får på unødvendige greier. At jeg alltid har noe å falle på.

3 thoughts on “Hello, framtidsplaner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *