God jul!

Untitled

I går kveld fløy jeg endelig hjem til jul. Da jeg landet, stod jeg i godt over tre kvarter og ventet på en koffert som aldri kom. Så nå sitter jeg her på lillejulaften uten julegaver og klær og sminke og alt jeg trenger denne jula. Men sånt skjer, det er ikke noe annet jeg kan gjøre enn å vente og håpe på at den kommer iløpet av kvelden eller morgendagen.

Untitled Untitled

Annet enn det er det godt å få en liten pause fra alt. Denne jula skal jeg kun ha hvilepuls, og ikke stresse med noe. Det blir godt, de siste ukene har vært litt ekstra tunge. De eneste klare planene jeg har i jula, er å planlegge året som kommer. Alt fra økonomi til jobb, fra hobby til fritid. Dessuten vil jeg gjerne møte noen venninner jeg ikke har sett på en god stund. Det blir godt! Fortell meg gjerne hva dere har planer om i jula!

Ha en riktig god jul og godt nyttår!

2 thoughts on “God jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *