Fotoredigering i Lightroom

Whoa, endelig! Endelig fant jeg en redigeringsmåte jeg liker å bruke! Tidligere har jeg bare redigert i Photoshop, og har lenge hatt et ønske om å redigere i Lightroom. Da så jeg spesielt på VSCO sine presets, men det blir i dyreste laget for en fattig student. Fant et billig (rettere sagt gratis) alternativ her, som jeg er veldig fornøyd med! Jeg fant fram noen gamle bilder (i raw), og prøvde meg fram med forskjellige presets.

Untitled
UntitledUntitled
Untitled
UntitledUntitled
Untitled

Dette var det jeg kom fram til. Jeg var veldig usikker på noen av presets’a, men jaja. Øvelse gjør mester! Jeg fant heller ikke altfor mange bilder å redigere, men sånn er det når man nesten aldri tar opp kameraet lenger. Bildene er derfor ikke altfor spennende (som dere ser). Men nå er det tilbake til lesinga, etter en litt for lang session med redigering!

6 thoughts on “Fotoredigering i Lightroom

  1. Så fine bilder, og fine fargetoner! Jeg er på leting etter et nytt redigeringsprogram etter at jeg mista photoshop. Er lightroom dyrt? Har prøvd flere gratisprogrammer, men blir ikke fornøyd..

    1. Tusen takk! 😀 Det skal jeg innrømme jeg ikke er så sikker på! Har vært heldig og fått min kjære pappa til å sponse meg det en liten periode 🙂

    1. Bare hyggelig! Litt skeptisk til å begynne med (når man måtte melde seg med navn og e-post for å downloade), men siden ser seriøst ut 🙂 Ja, fy søren!! Må bli en smule rik før jeg går for de, haha. Også føler jeg ikke at «lille» kameraet mitt er verdt det heller, haha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *