Eventyret

En liten tanke jeg gjorde meg i jula, da jeg tenkte at jeg ikke lenger kan ha en stil jeg er komfortabel med når jeg kommer ut i jobb. Studietida, det er liksom da man kan ha en stil man er komfortabel med. Og det er da man har tid til å gå rundt og utforske nye ting. Når man kommer ut i jobb, da er man voksen og har ikke tid til alt man hadde tid til i studietida. Da er det jobbklær det går i. Men nå, nå har jeg endra litt syn på det. Det er ting som endrer seg, men så klart man kan ta seg tid til litt å utforske byen enda mer og ha en stil man har komfortabel med. Man har kanskje jobbklær, men de kan vel være din egen stil? Livet har akkurat begynt, og man må ikke tro man ikke har tid til det man har lyst til.

Etter midnatt, det er da «meningsløse» tanker som dette kommer snikende.

4 thoughts on “Eventyret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *