Én uke igjen

Untitled

Dette bildet ble tatt i august/september 2016. Da begynte jeg spent på mitt tredje og siste år, og tenkte at nå, nå må jeg nyte mitt siste år som student. Nå, ni måneder seinere, stresser med bacheloren, én uke før innlevering. Jeg kan egentlig ikke helt skjønne hvor tida har blitt av, den har bare flydd forbi. Jeg sitter igjen med så utrolig mye fint, så mange erfaringer, så mye stress, men så mange gode utfall. Tida går fort når man har det bra, sant?

Én uke igjen, dere. Om én uke er jeg (forhåpentligvis) ferdig utdannet. Jeg skulle ønske jeg kunne vært student bittelitt til, om man bare tok vekk eksamener og alt stress i forbindelse med oppgaver. Jeg føler meg ikke ferdig med studentlivet. Men akkurat nå – nå må jeg klare å kutte ned hele 1400(!!) ord fra bacheloroppgava før jeg leverer den om en uke. Jeg har skrevet så utrolig mye mer enn kravet, og om jeg leverer det jeg har nå, da er det faktisk stryk. Ikke pga. innholdet, men pga. antall ord. The struggle is real. (Jeg har liksom skrevet like mye som kravet for gruppeoppgavene er. Enough said.)

6 thoughts on “Én uke igjen

  1. Du får prøve å korte ned så mange setninger du kan, og fjerne setninger som er overflødige 🙂 Masse lykke til i innspurten — ja, tenk, snart er du ferdigutdannet! Stå på!

  2. Det er alltid mange overflødige ord og setninger som man kan kutte ut, og ting som ikke maker scense hehe. Lykke til! Har alltid hatt samme problemet 😉

    1. Det er sant! 🙂 Godt jeg ikke er den eneste som har hatt dette problemet, haha. Føler bare det er så voldsomt mye å kutte, er liksom ikke barebare å kutte en og annen setning. Men forhåpentligvis klarer å kutte ned, uten å måtte ta vekk så mange relevante avsnitt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *