Eksamenslesing + bloggdesign = ikke sant, eller?

Jeg gjør litt endringer i designet. Alt annet enn å lese til eksamen, heh. Men nå har jeg brukt langt mer tid på dette enn jeg burde ha gjort. Til tross for ganske uferdig(!) design, må jeg bare return to the books og finne meg i at det kan se litt håpløst ut akkurat nå. Håper designet blir bra til slutt, og at jeg skjønner meg på dette CSS-greiene. Men jeg kjenner dette var en god pauseaktivitet, nå er hodet friskt igjen, og jeg er inspirert til å lese igjen. Hvem vet, kanskje jeg blir ferdig med designet i kveld?

Men før jeg logger av for nå, har jeg noen spørsmål (til mine fellow studiner og studenter)! Hvordan klarer dere å lese til eksamen? Hvordan holder dere motivasjonen oppe? Hvordan kommer dere dere gjennom utallige sider pensum? Om dere har noen tips, mottar jeg de med stor takk!

Egne erfaringer så langt (med effektiv eksamenslesing):

  • Legg fra deg mobilen, evt. snu den ned mot bordplata.
  • Ha på klassisk musikk, helst rein pianomusikk.
  • Drikk masse vann! Spis litt nøtter og ordentlig mat! Ikke bare energidrikker og sjokolade.
  • Ha markeringstusjer og penner i mange forskjellige farger. Da blir det gøy å markere og notere!
  • Ta pauser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *