Treningsøkten i to bilder

Jeg har nettopp kommet hjem fra en liten jogge/powerwalk-økt på treningssenteret, og har spist brødskive med nugatti og banan (hehehe) og tatt en god dusj. Økten kan beskrives sånn som dette:


1 – to sek etter jeg hadde begynt å . 2 – etter joggeturen, aka powerwalken med innslag av jogging. Død, og rosa som en gris.

Okei – jeg sier det med en gang, dette skal ikke bli en treningsblogg hvor jeg skryter av mine «prestasjoner». Men akkurat nå ville jeg bare vise at jeg faktisk kom meg bort, skaffa meg medlemskap, og jogga så godt jeg kunne! Nå som jeg har betalt for et helt semester, har jeg ingen unnskyldning til å ikke komme meg bort for å ta meg en liten joggetur eller ta meg en liten sykkeltur. Da blir det bare penger skylt ned i do. Men en ting er sikkert; jeg kommer aldri til å bli helt crazy. Jeg vil bare komme meg mer i aktivitet, framfor å bare ligge i senga når jeg ikke har noe å gjøre, mens jeg spiser junkfood og godis.

TING JEG VIL OPPNÅ:
Få litt bedre kondis. Bli sterkere, både fysisk og psykisk. Få mer energi. Sykle mer, som jeg lenge har hatt lyst til. Være med på gruppetimer. Dra på yoga-timer! (Som jeg virkelig trenger når eksamen og bachelorinnlevering nærmer seg.)

PS: brukte ikke de skitne skoa bilde nr. 2 på tredemølla, altså. Byttet sko til den lille photoshooten.

PS2: unnskyld språket i bildet nr. 2, heh.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *