Bytur i regnværet

I dag tok jeg med samboeren til byen, hvor vi hadde et par ærender. Ikke lenge etter vi hadde stått opp, gjorde vi oss klare til å dra. Aller først dro vi til frisøren for at M skulle få seg en liten hårklipp. Vi spiste så burger til frokost (heh, sunnheten lenge leve), og vandret litt rundt i det kalde, vindfulle regnværet. Vi gikk etterhvert til Pepperkakebyen, «verdens største pepperkakeby»! Det var stappfullt, men fortsatt gøy å se alle de gjennomførte pepperkakehusene.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled Untitled

Jeg tok med meg kameraet, og åh, det er så lett og greit å ta med seg! Men, så ble det tatt sånn ca. ti bilder før kameraet gikk tom for batteri. Har ikke ladet batteriet siden jeg kjøpte kameraet for tre uker siden, så burde jo sett det komme. Irriterende, men sånt skjer. Fint var det uansett, selv om jeg ikke fikk med meg alt på kameraet!

Vi dro så på en liten shoppingrunde. Skulle egentlig kjøpe litt julegaver, men endte opp med å kjøpe dilldall til meg selv og til leiligheten. Fikk kjøpt meg en kjole til julekonserten neste helg da! (Litt for stram sånn egentlig, men ohwell.) Gah, jeg eier ikke selvkontroll. Jaja, julegaver får jeg kjøpe en annen gang. Resten av kvelden skal vi bare slappe av foran tv’en, spise taco og høre regnet piske mot vinduet. Lørdagskvelden sin det!

2 thoughts on “Bytur i regnværet

  1. Haha, det har skjedd meg også, altfor mange ganger. Viktig å lade batteriet. Men åh. Koselig med slike turer likevel. En har det jo i minnet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *