Brownies med nye kjøkkenredskaper

I går dro jeg på skolen for å levere en siste bok, som jeg hadde glemt å levere etter bacheloroppgaven ble levert. På hjemveien bestemte jeg meg for å ta en liten shoppingrunde. Jeg trengte noen nye svarte bukser til jobben i sommer (heh, maten er spist med god samvittighet!). Men jeg fant ikke buksene jeg trengte, og endte heller opp med å kjøpe noen nye kjøkkenredskaper. Money spent well!


Bakebolle, springform og en litermål fra Lagerhaus (den butikken ass!).

Jeg måtte jo også lage noe med de nye redskapene! Da gikk jeg like greit rett på matbutikken og kjøpte ferdig browniemiks (heh) og egg. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilder underveis (matfotografering er tydeligvis ikke min greie), men fikk et halvveis bilde av sluttresultatet.


Ellers nyter jeg late dager, og ser Pretty Little Liars igjen. Jeg må også forberede meg til sommerjobben, og få kjøpt meg de buksene jeg egentlig skulle skaffet meg i dag. Men akkurat nå skal jeg bare slappe bittelitt mer av. Håper alle som har ferie nyter den, og at de som fortsatt har eksamener og oppgaver og jobb tenker på hvor nære ferien er!

2 thoughts on “Brownies med nye kjøkkenredskaper

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *